9 d’ag. 2008

2n ESO. Tema 1. Silenci

Aquests dies ens hem adonat que el silenci és una part fonamental de la música. Reflexionant sobre aquest aspecte, John Cage (un compositor del segle XX) va composar la següent peça.

Què et sembla? Creus que podem considerar que aquesta peça és música? Per què? Què t'ha sobtat més? Recorda't de raonar la teva resposta

Envia'm el teu comentari a mireia.gibert@gmail.com!

6 comentaris:

Genís ha dit...

El video ha estat bé encara que al principi no entenia el silenci absolut, però el que més m'ha agradat és com una sola persona ha pogut fer callar a tot aquell públic.

Genís

(No m'ha agradat la part en que s'ha estat 6.30 minuts sense FER RES)

marina jimenez ha dit...

bueno les orquestres no son lo meu, i lu millor d'aquest video es que agi pogut fer callar a tanta gent pro la veritat esque me aburrit durant tot el video

lidia ha dit...

El video, no m'ha agradat, primer perquè les orquestres no m'agraden, i segon perqùe no li trobu sentit.
Jo crec que això no es pot considerar música, perquè, en una cançó es pot utilitzar durant algun temps el silenci, pèrò no durant tot el temps.
m'ha semblet una mica aburrit

Alba Ruiz ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alba Ruiz ha dit...

Ha estat bé veure com tota aquella gent es quedava callada mentres que els músics no feien res. Crec que ha estat massa temps sense fer absolutament res, però suposo que aquesta és la gràcia.
M'he aburrit bastant.

Alba

Emma ha dit...

He trobat que aquest vídeo és molt curiós. Primer de tot m’ha estranyat que hi hagués tanta estona de silenci. Em pensava que en un moment o altre començaria a sentir música. Mantenir el silenci és molt més difícil del que ens pensem: quan anem a un concert o al teatre costa molt que la gent estigui en silenci. Mai hi ha un silenci absolut. Però en aquest vídeo la gent està en silenci escoltant el silenci. Crec que el compositor ha aconseguit el que volia.

Emma